Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Τμήματα Ενηλίκων

Τμήματα Ενηλίκων

Τμήματα Ενηλίκων

Το Ace Tennis Academy Assos έχει οργανώσει και αναπτύξει κατάλληλα τμήματα ενηλίκων! Προσαρμοσμένα προγράμματα για κάθε είδους αθλητή, καθώς αναζητούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, ή απαιτούν εντατική και εξατομικευμένη προπόνηση. Επιπλέον η κατανομή τους σε τμήματα γίνεται με βάση το αθλητικό τους επίπεδο και την εμπειρία τους στο τένις.


ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ

Όπως στις μικρές ηλικίες έτσι και στους αρχάριους ενήλικες προσαρμόζουμε τις μπάλες σύμφωνα με το επίπεδό τους. Έτσι δίνεται τη δυνατότητα, από τα πρώτα κιόλας μαθήματα, να μπορούν να χαρούν το παιχνίδι του τένις. Επιπλέον τα τμήματα αρχαρίων έχουν σαν βασικό στόχο την εκμάθηση της βασικής τεχνικής, καθώς και την κίνηση μέσα στο γήπεδο.


ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ

Στα τμήματα προχωρημένων δίνεται περισσότερο έμφαση στην τεχνική πιο δύσκολων χτυπημάτων, καθώς επίσης και στην τακτική. Επίσης, στόχος είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης των αθλούμενων.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Είναι αγωνιστικά τμήματα ενηλίκων που επιθυμούν να έχουν προπόνηση αγωνιστικής μορφής. Σκοπός είναι η συμμετοχή σε διάφορες αγωνιστικές διοργανώσεις. Επίσης στην αγωνιστική ομάδα γίνεται διαμορφωμένη προπόνηση και βελτίωση φυσικής κατάστασης.


CARDIO TENNIS

Το cardio tennis είναι μια ενεργητική δραστηριότητα fitness. Συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία του αθλήματος με την καρδιαγγειακή εξάσκηση. Η προπόνηση προσφέρει μια απόλυτα ολοκληρωτική και αεροβική εκγύμναση. Τέλος το cardio tennis είναι ταυτόχρονα ένας πολύ κοινωνικός και διασκεδαστικός τρόπος να κάψετε θερμίδες παίζοντας τένις.

Το Cardio Tennis διδάσκεται από ειδικά πιστοποιημένους προπονητές αντισφαίρισης του ομίλου μας και περιλαμβάνει προθέρμανση 5-10 λεπτών. Η κύρια προπόνηση διαρκεί 40-50 λεπτά στο 65%-85% της μέγιστης καρδιακής συχνότητας του αθλουμένου. Τέλος υπάρχει μια χαλαρή φάση αποθεραπείας . Είναι μια ομαδική και διασκεδαστική δραστηριότητα όπου μουσική, παλμογράφοι και γρήγορα εναλλασσόμενες ασκήσεις και παιχνίδια θα σας φέρουν στην ιδανική ζώνη αερόβιας εκγύμνασης παίζοντας τένις!

Διάρκεια Προπόνησης: 60 Λεπτά

Συχνότητα Προπονήσεων: 2 Φορές την Εβδομάδα


ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Ο Όμιλος παρέχει ιδιαίτερα μαθήματα τένις σε παιδιά και ενήλικες, αρχάριους ή προχωρημένους. Αν θέλετε να ακολουθήσετε το δικό σας ρυθμό εκμάθησης του τένις, προσαρμοσμένο στο δικό σας πρόγραμμα, ή στις δικές σας ανάγκες, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα με κάποιον από τους προπονητές μας. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα, να κανονίσετε το ιδιαίτερο μάθημα παρέα με έναν, ή και δύο φίλους σας στις μέρες και ώρες που σας εξυπηρετούν.

Call Now Button