Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ladder

Ladder

Το Ace Tennis Academy Assos στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του διοργανώνει αγώνες κατάταξης (Ladder).
Το Ladder είναι ένα πρωτάθλημα που δίνει την δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν είτε είναι μέλη είτε όχι.
Η πρώτη κατάταξη στο Ladder θα προκύψει από την απόδοση των αθλητών στα Smash Division Tournaments.

Ladder

Με βάση αυτή την κατάταξη όλοι οι παίκτες μπορούν να “προκαλέσουν” ή να “προκληθούν” σε αγώνα από κάποιον αντίπαλο.
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στο έτος θα γίνονται εσωτερικά τουρνουά με την ανάλογα διαμορφωμένη κατάταξη.

Το Ladder είναι ένα ερασιτεχνικό τουρνουά τένις που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους του αθλήματος κάθε επιπέδου να παίξουν αγώνες με παίκτες αντίστοιχου επιπέδου.
Επίσης, είναι μία ευκαιρία να γνωριστούν και άλλοι παίκτες μεταξύ τους, να κανονίζουν αγώνες είτε σε φιλικό επίπεδο είτε σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να ακολουθούν τον κανονισμό λειτουργίας του πρωταθλήματος που έχει θεσπιστεί από την οργανωτική επιτροπή.


Κανονισμοί Ladder
 1. Οι αθλητές του Ace Tennis Academy Assos, δεν επιβαρύνονται με κόστος συμμετοχής ,παρά μόνο πληρώνουν το προκαθορισμένο αντίτιμο ενοικίασης του γηπέδου ανά αγώνα .
 2. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι συμμετέχουν σε προπονήσεις της Ακαδημίας ,είτε σε τμήματα ,είτε μέσω ιδιαίτερων μαθημάτων ,κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022-2023.
 3. Κάθε παίκτης μπορεί να προκαλέσει έναν αντίπαλο ,ο οποίος θα βρίσκεται από 1 εώς 3 θέσεις πάνω από αυτόν .Σε περίπτωση νίκης του παίκτη που προκαλεί,τότε έχουμε ανταλλαγή θέσεων μεταξύ των δυο παικτών .Σε περίπτωση νίκης του παίκτη, που έχει προκληθεί,οι θέσεις στη βαθμολογία παραμένουν ως έχουν.
 4. Κάθε αθλητής ,μπορεί να αρνηθεί πρόκληση από οποιονδήποτε αντίπαλο .
 5. Κάθε αθλητής υποχρεούται να παίξει τουλάχιστον 1 αγώνα / ημερολογιακό μήνα, όπου θα έχει προκληθεί από κάποιον αντίπαλο και τουλάχιστον 1 αγώνα / ημερολογιακό μήνα όπου θα έχει προκαλέσει ο ίδιος κάποιον άλλο .Σε αντίθετη περίπτωση ,ο εν λόγω αθλητής θα υποχωρεί στη βαθμολογία κατά 10 θέσεις .
 6. Ο αγώνας κρίνεται στα δυο νικηφόρα σετ των 6 games . Σε περίπτωση 1-1 σετ, διεξάγεται 3ο σετ με τη μορφή tie break των 10 πόντων. Μετά το τέλος του αγώνα ,ο νικητής οφείλει να ενημερώσει το διοργανωτή για το αποτέλεσμα του αγώνα.
 7. Η κατάταξη του Εσωτερικού Ladder Tournament, θα βρίσκεται στην ιστοσελίδα acetennisacademyassos.com και θα ενημερώνεται κάθε εβδομάδα από το διοργανωτή.
 8. Σε περίπτωση τραυματισμού ή ασθένειας κάποιου αθλητή ,μπορεί να παγώσει η βαθμολογία του έως 2 εβδομάδες, με την προϋπόθεση ότι έχει ενημερωθεί εγκαίρως ο διοργανωτής.
 9. Οι αγώνες διεξάγονται αποκλειστικά στα γήπεδα του Ace Tennis Academy Assos και οποιοσδήποτε αγώνας εκτός ,αυτής δεν θα λαμβάνεται υπόψιν.
 10. Το κλείσιμο των αγώνων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας acetennisacademyassos.com και το Facebook Ace Tennis Academy Assos
 11. Το κόστος ενοικίασης του γηπέδου είναι 15€ δίχως προβολείς και 20€ με την χρήση αυτών. Η πληρωμή του αφορά και τους δυο παίκτες.
 12. Οι μπάλες των αγώνων θα παρέχονται από τον διοργανωτή.
 13. Οι αθλητές υποχρεούνται να βρίσκονται στο γήπεδο 10 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα διεξαγωγής του αγώνα . Αν κάποιος αργήσει 15 λεπτά να προσέλθει στο γήπεδο, τότε ο αντίπαλος του έχει δικαίωμα να πάρει τη νίκη άνευ αγωνος ,με σκορ 6-0,6-0.
 14. Αν υπάρξει διαφωνία ανάμεσα στους αθλητές,τότε ο διοργανωτής ορίζεται αυτόματα ως διαιτητής.
 15. Αν κάποιος δηλώσει συμμετοχή μετά την έναρξη των αγώνων , τότε αυτόματα τοποθετείται στο τέλος της βαθμολογίας.

Call Now Button