Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις

Γήπεδα

Οι ανανεωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του Ace Tennis Academy Assos δίνουν το δυναμικό παρόν για τους λάτρεις του τένις.

Γήπεδα: Τρία (3) + ένα (1) μίνι διεθνών προδιαγραφών.

Σύμφωνα με τη διεθνή ομοσπονδία αντισφαίρησης , για τους διεθνείς αγώνες οι ελάχιστες διαστάσεις ενός γηπέδου είναι 36,57 X 18,27m, διαμορφώνοντας έτσι έναν ελεύθερο χώρο 6,40m στο μεγάλο άξονα του γηπέδου και 3,65m στα πλαϊνά.

Επιφάνεια: τάπητας green set με cushion, SuperSoft Doppio, ITF Class 3 Medium.

Τα σκληρά γήπεδα αποτελούν την πλειονότητα των γηπέδων. Η απόδοση του γηπέδου είναι καλή και οι αθλητές προστατεύονται από τους κραδασμούς.

Λόγω της σκληρής επιφάνειάς τους η μπάλα αναπτύσει μεγαλύτερη ταχύτητα.

Επιπλέον ο επαγγελματικός φωτισμός των γηπέδων έχει στόχο την διασφάλιση της καλής ορατότητας που επιτρέπει τόσο στους παίκτες όσο και στους θεατές να παρακολουθούν την εξέλιξη ενός παιχνιδιού. Η μπάλα, ανεξάρτητα από τη θέση και την ταχύτητά της, πρέπει να είναι σε κάθε περίπτωση ξεκάθαρα ορατή.

Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις

Αποδυτήρια

Στις εγκαταστάσεις του Ace Tennis Academy Assos λειτουργούν αποδυτήρια Ανδρών – Γυναικών στα οποία ο αθλούμενος μπορεί να κάνει μπάνιο και να αλλάξει ρούχα μετά την προπόνηση.


Κατάστημα Εξοπλισμού

Στο ACE TENNIS ACADEMY ASSOS λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα αθλητικών ειδών.

Στο χώρο μας μπορείτε να αγοράσετε μπάλες, ρακέτες, τσάντες και πολλά τενιστικά αξεσουάρ.

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι του ACE TENNIS μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον κατάλληλο για τις ανάγκες σας τενιστικό εξοπλισμό, μιας και το άθλημα της αντισφαίρισης απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις.

Επίσης, ειδικευόμαστε στο πλέξιμο ρακέτας. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


Cafe

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα του καφέ που διαθέτουμε. Σας περιμένουμε από το πρωί να σας προσφέρουμε ζεστά και κρύα ροφήματα και ολόφρεσκους φυσικούς χυμούς. Για τους λάτρεις της ζεστής σοκολάτας ή του τσαγιού.


Call Now Button