ΠΑΙΔΙΚΑ
Το ACE TENNIS ACADEMY ASSOS στην προσπάθεια για την ανάπτυξη και διάδοση του τένις, διατηρεί αθλητικά τμήματα με σκοπό την ανάδειξη και προώθηση ταλέντων, καθώς και τμήματα για την απασχόληση και ψυχαγωγία των παιδιών, παράλληλα με την ύπαρξη της αγωνιστικής ομάδας
ACE TENNIS ACADEMY
Το whizz tennis είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να απασχολήσει και να ενθαρρύνει παιδιά προσχολικής ηλικίας στο κόσμο του τένις.(ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)
Περιλαμβάνεται τη προαγωνιστική και την αγωνιστική αμάδα του ομίλου μας.(ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)
Το Play and Stay επικεντρώνεται γύρω από το σύνθημα ‘Serve, Rally and Score’ και επιδιώκει να προωθήσει το τένις ως ένα εύκολο, διασκεδαστικό και υγιές άθλημα. (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)
To Fun Tennis απευθύνεται σε παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα του τένις χωρίς να έχουν το άγχος της απόδοσης και την πίεση του πρωταθλητισμού.(ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)